search for :

Tuesday, August 14, 2012

*my happy beginning*


.السلام عليكم.
.ASSALAMUALAIKUM W.B.T.




tengok betape besarnye screen komputer aku.
luas-seluasnye.

alhamdulillah praise to Allah.
mase yang aku nantikan dah tiba.
memang Allah nak kasi ujian kat aku untuk aku tempuh sepanjang Ramadhan ini.

at last, i've been given the opportunity to study again.
and what better news than this?

although i'm not even sure what course its really about.
but i'll take my chances.

+peluang datang sekali seumur hidup+
+hargailah selagi dapat+

memang ada sekali tu, aku termimpi.
mimpi siang2 la kot sebab lepas subuh tu.
aku bukak wifi sume, nak tengok result laa.
and at that time, aku berjaya.
i'm not sure what course i've got, and which server i opened.
tapi mase tu aku harap that's my dejavu.
*harap sangat*

and wallah! dreams do come true.
hopefully aku berjaya dalam kos ni.
mintak sangat2. don't wanna end up like last time.

seriously aku dah jerak!
lessons learnt and this time i'll be thinking positively.


*i'm ready, i'm ready, i'm ready*
and ready i will be.

pray for me and insya Allah may your life also be blessed.

2 comments:

NHS^___^ said...

ada sebab knpe DIA buat begitu~ DiA tahu apa yang terbak untuk makhluknya :)

lucy scarlet said...

yup. setuju2! :)